Πληροφορική για Παιδιά & Εφήβους

 

Στη Smartway Studies - Μαθητικό Εργαστήρι παραδίδονται μαθήματα πληροφορικής σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Η ύλη είναι προσαρμοσμένη στις γνωστικές απαιτήσεις του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος. Ο τρόπος διδασκαλίας είναι απλός, ευχάριστος και κατανοητός από καθηγητές πληροφορικής εξειδικευμένους στη διδασκαλία των μικρών παιδιών χρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένα ηλεκτρονικά βιβλία αναγνωρισμένα από το ελληνικό δημόσιο.

 

SMART JUNIORS για παιδιά 6 - 9 ετών

Οι μαθητές μέσα από σενάρια μαθαίνουν τις βασικές εντολές του Microsoft Office. Γίνονται Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και κάνουν έρευνα αγοράς για να βοηθήσουν ένα εργοστάσιο που έχει μειούμενους πελάτες. Επεξεργάζονται τα δεδομένα τους στο Excel, συλλέγουν πληροφορίες για ζώα υπό εξαφάνιση και δημιουργούν παρουσιάσεις με τη βοήθεια του PowerPoint.

SMART KIDS για παιδιά 9 - 12 ετών

Οι μαθητές κατανοούν βασικές αρχές προγραμματισμού, εκδίδουν το πρώτη τους εφημερίδα, συλλέγοντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές του διαδικτύου. Δημιουργούν τις πρώτες τους ιστοσελίδες, εντοπίζουν τις αγαπημένες τους τοποθεσίες στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό χάρτη και παίζουν το Παιχνίδι του Θησαυρού ανακαλύπτοντας τα επτά θαύματα του κόσμου. Αναζητούν πληροφορίες για τον αγαπημένο τους ήρωα, γυρίζουν video και δημιουργούν την παρουσίασή τους με τη βοήθεια του προγράμματος PowerPoint. Ανακαλύπτουν την έννοια της πιστοποίησης μέσα από την προετοιμασία τους για την απόκτηση πιστοποιητικών γνώσης υπολογιστών και Internet.

SMART TEENS για παιδιά 12 - 14 ετών

Οι μαθητές αποκτούν «ισχυρές» γνώσεις με τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών πληροφορικής. Προετοιμάζονται για τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις ECDL και ICTeurope. Η επιτυχημένη παρακολούθηση, έχει σκοπό να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ικανού νέου πολίτη, έτοιμου να αντιμετωπίσει τις επαγγελματικές απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Ενότητες που διδάσκονται είναι: Windows, Word Excel, PowerPoint, Access, Outlook.

SMART EXPERTS για παιδιά 14 - 18 ετών

Οι έφηβοι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Επεξεργάζονται φωτογραφίες και αντικείμενα και ειδικοί στην χρήση των λογισμικών Photoshop, Dreamweaver και Flash. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα παρέχει και μαθήματα σε γλώσσες προγραμματισμού που μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές λυκείου.


ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

  • Δωρεάν εκμάθηση τυφλού συστήματος γραφής

  • Δωρεάν πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευομένων

  • Δωρεάν παροχή υπηρεσιών internet

  • Δωρεάν σεμινάριο πληροφορικής στους γονείς των σπουδαστών της σχολής

  • Δωρεάν τμήματα πληροφορικής για μαθητές Α’ Β’ Γ’ Δημοτικού

  • Ένας υπολογιστής ανά εκπαιδευόμενο σε ολιγομελή τμήματα

  • Ευέλικτα τμήματα (πρωινά, απογευματινά, βραδινά)

  • Σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναλάβετε τις εξετάσεις πληροφορικής Δωρεάν μία επανεξέταση

  • Με κάθε εγγραφή 2 παιδιών -50% για το πρώτο έτος και -25% για το δεύτερο έτος φοίτησης

  • Πακέτο σημειώσεων

Smart Summer


Η Smartway Studies - Μαθητικό Εργαστήρι λειτουργεί κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο με διευρυμένο ωράριο για να καλυφθούν οι ανάγκες των εργαζόμενων γονέων. Τα ταχύρρυθμα προγράμματα αρχίζουν στις 15 Ιουνίου κάθε σχολικού έτους και απευθύνονται σε παιδιά 5-12 ετών.

Άλμπουμ

Πως θα μας βρείτε

Επικοινωνία

Κέντρο Σχολικής Μελέτης Αγγλικών & Πληροφορικής | Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way

Σήστου 7, 1ος Όροφος, 187 58 Κερατσίνι - Αμφιάλη

info@mathitiko-ergastiri.edu.gr

Τηλέφωνο 210 400.26.36

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 11:00 έως 20:00

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συναινείτε στην χρήση των cookies.