Στόχος του κέντρου μελέτης Μαθητικό Εργαστήρι στο Κερατσίνι - Αμφιάλη είναι να προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή πολύ αξιόλογου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Στο Μαθητικό Εργαστήρι εξασφαλίζουμε ένα ήρεμο, εμπνευσμένο μαθησιακό περιβάλλον ώστε να ενισχύεται η οργανωτικότητα και η υπευθυνότητα των παιδιών.
Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και η επίβλεψη γίνεται πάντα από έμπειρους δασκάλους / καθηγητές, που γνωρίζουν την ύλη των μαθητών του Δημοτικού και του Γυμνασίου καθώς και τον τρόπο καθοδήγησης των παιδιών και επίλυσης των αποριών τους.
Τα παιδιά μαθαίνουν να οργανώνουν το χώρο, το χρόνο και την ύλη που έχουν να μελετήσουν. Αποκτούν σιγουριά στο διάβασμα των μαθημάτων τους, γίνονται αποδοτικότερα και το κυριότερο είναι πιο χαρούμενα καθώς αυξάνεται η αυτοπεποίθησή τους.

Σε μια εποχή μάλιστα που η οικονομική συγκυρία είναι πιεστική για όλους, οι τιμές έχουν αναπροσαρμοστεί έτσι ώστε να αποτελούν μια προσιτή και κυρίως λογική δαπάνη για την οικογένεια.

Για τους περισσότερους γονείς, η μελέτη του παιδιού τους είναι μια εξουθενωτική εμπειρία. Σπαταλούν τον λίγο κοινό χρόνο που έχουν με το παιδί τους, αποκλειστικά με τη σχολική μελέτη και μάλιστα σε κλίμα πίεσης, αντί να συζητούν, να παίζουν και να διασκεδάζουν. Η σύγκρουση γονιού – παιδιού, στερεί από το παιδί σημαντικά συναισθηματικά εφόδια και δημιουργεί πρόβλημα στην οικογενειακή λειτουργία. Γι΄ αυτό τον λόγο, το έργο του κέντρου μελέτης Μαθητικό Εργαστήρι είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Στο Μαθητικό Εργαστήρι στο Κερατσίνι - Αμφιάλη αναλαμβάνουμε την ευθύνη απέναντι στην οικογένεια, να επιστρέψουμε το παιδί στο σπίτι, καλά διαβασμένο και προετοιμασμένο για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Έτσι το παιδί θα έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, για να παίξει, να ασχοληθεί με τα hobbies του και να επικοινωνήσει ουσιαστικά με την οικογένεια και τους φίλους του.

Διαβασμένα παιδιά, ευτυχισμένοι γονείς!

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Απαντάμε στις συχνότερες ερωτήσεις σας...

Περισσότερα

Newsletter

Newsletter

Μάθετε πρώτοι τις προσφορές μας...

Περισσότερα

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Είμαστε εδώ για εσάς, στείλτε μας τις ερωτήσεις σας...

Περισσότερα

Το Κέντρο μας είναι η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά σας γιατί εδώ

διδάσκουμε τα παιδιά με τον τρόπο που εκείνα μαθαίνουν!!!

Άλμπουμ

Πως θα μας βρείτε

Επικοινωνία

Κέντρο Σχολικής Μελέτης Αγγλικών & Πληροφορικής | Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way

Σήστου 7, 1ος Όροφος, 187 58 Κερατσίνι - Αμφιάλη

info@mathitiko-ergastiri.edu.gr

Τηλέφωνο 210 400.26.36

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 11:00 έως 20:00

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συναινείτε στην χρήση των cookies.