Σχολική Μελέτη Δημοτικού Γυμνασίου

Στο Μαθητικό Εργαστήρι διαθέτουμε ένα πρόγραμμα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, ειδική προετοιμασία διαγωνισμάτων και κάλυψη κενών προηγούμενων τάξεων.

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας , αφού εξηγήσουν το μάθημα και οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, επεμβαίνουν όταν κάποιος μαθητής χρειαστεί τη βοήθειά τους. Ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του και αν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του για το σχολείο.

Στόχος μας είναι οι μαθητές να συστηματοποιήσουν τη μελέτη τους, να μάθουν να διαβάζουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο , με μεθοδικότητα, οργάνωση και πάνω από όλα η προσπάθειά τους να στέφεται από επιτυχία.

H καινοτομία του Μαθητικού Εργαστήρι είναι ότι δημιουργεί για κάθε μαθητή, προσωπικό πλάνο μελέτης με βάση τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας του, χρησιμοποιώντας τεχνικές που εδραιώνουν την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση του παιδιού. Διδάσκουμε με βάση το μαθησιακό τύπο, εξατομικεύοντας τη διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Βοηθάμε τους μαθητές μας να ανακαλύψουν πόσα περισσότερα μπορούν από ό,τι πιστεύουν. Τέλος, καλλιεργούμε την υπευθυνότητα, την οργάνωση και τη συνέπεια, τη συνεργασία και την κοινωνικότητα.

Το  Μαθητικό Εργαστήρι είναι ένας σύγχρονος  χώρος  που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στην καθημερινή τους μελέτη και προετοιμασία για το σχολείο. Οι μαθητές:

  • Έρχονται καθημερινά μετά το σχολείο και διαβάζουν όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας με την επίβλεψη έμπειρου διδακτικού προσωπικού
  • Ετοιμάζουν όλες τις γραπτές και προφορικές εργασίες τους και ελέγχονται γι’ αυτές
  • Κάνουν καθημερινές επαναλήψεις, κυρίως στα μαθηματικά και τη γραμματική και καλύπτουν συστηματικά τα κενά τους 
  • Προετοιμάζουν έγκαιρα τα τεστ, τόσο τα καθημερινά, τα τριμηνιαία όσο και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων του Ιουνίου, κάνοντας επιπλέον –δωρεάν ώρες
  • Μελετούν τις ξένες γλώσσες του σχολείου
  • Αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις όποιες μαθησιακές δυσκολίες, που τους ταλαιπωρούν και εμποδίζουν την πρόοδό τους

Το πρόγραμμα είναι ανάλογο  με το διαθέσιμο χρόνο και τις ανάγκες του κάθε μαθητή, δηλαδή 3 ως 5 φορές την εβδομάδα από 2 έως 3 ώρες ημερησίως.

Συμπληρώστε Online την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα σχολικής μελέτης

Άλμπουμ

Πως θα μας βρείτε

Επικοινωνία

Κέντρο Σχολικής Μελέτης Αγγλικών & Πληροφορικής | Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way

Σήστου 7, 1ος Όροφος, 187 58 Κερατσίνι - Αμφιάλη

info@mathitiko-ergastiri.edu.gr

Τηλέφωνο 210 400.26.36

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 11:00 έως 20:00

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συναινείτε στην χρήση των cookies.