Δεξιότητες-Ικανότητες

Το Μαθητικό Εργαστήρι – Smartway Studies λειτουργεί ως Πιστοποιημένο Κέντρο της σειράς ARISTON TEST, σε συνεργασία με την εταιρεία COMPUTER ACADEMY και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Στο κέντρο μας υποστηρίζουμε με κατανόηση και αγάπη το παιδί και τους γονείς, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής, από εγκεκριμένους και πιστοποιημένους συμβούλους με πολυετή πείρα στον χώρο της εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο μας θα βρείτε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Τεστ μαθησιακού τύπου ή/και εγκεφαλικών ημισφαιρίων
  • Τεστ μαθησιακών ικανοτήτων
  • Παρέμβαση σε μαθητές με μαθησιακές ικανότητες
  • Συμβουλευτική γονέων

Οι σωστές βάσεις σε όλα τα μαθήματα εγγυώνται τη δημιουργία αυτόνομων μαθητών σε ολόκληρη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής. Η μελέτη είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση του μαθητή, γι’ αυτό τα στοιχεία της προσωπικότητας του παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πως αυτή πρέπει να γίνεται ώστε να είναι αποτελεσματική. Γι’ αυτό το Μαθητικό Εργαστήρι πρωτοπορεί στα εκπαιδευτικά δρώμενα και εφαρμόζει το ARISTON TEST ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο τεστ, με παγκόσμια αναγνώριση, που «φωτογραφίζει» τα στοιχεία της προσωπικότητας του παιδιού με εξαιρετική ακρίβεια, βοηθώντας το να αποκτήσει αυτογνωσία «γνώθι σ’ αυτόν».

Τα ευρήματα του τεστ βοηθούν τους γονείς να γνωρίσουν την προσωπικότητα των παιδιών τους, να εξηγήσουν τη συμπεριφορά τους, να διαπιστώσουν τους υποκείμενους μαθησιακούς τους τύπους, να εντοπίσουν τυχόν μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και να διαπιστώσουν τον τόπο με τον οποίο πρέπει να μεταδίδεται η γνώση στο παιδί, ώστε να μαθαίνει γρήγορα και αποτελεσματικά αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του.

Η καινοτομία του κέντρου μας είναι ότι δημιουργούμε προσωπικό πλάνο μελέτης για κάθε μαθητή ξεχωριστά, με βάση τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας του όπως αυτά προκύπτουν από το ARISTON TEST.

Στο Μαθητικό Εργαστήρι έχουμε τον τρόπο να διδάσκουμε τους μαθητές μας με τον τρόπο που εκείνοι μαθαίνουν!

Άλμπουμ

Πως θα μας βρείτε

Επικοινωνία

Κέντρο Σχολικής Μελέτης Αγγλικών & Πληροφορικής | Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way

Σήστου 7, 1ος Όροφος, 187 58 Κερατσίνι - Αμφιάλη

info@mathitiko-ergastiri.edu.gr

Τηλέφωνο 210 400.26.36

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή
από 11:00 έως 20:00

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συναινείτε στην χρήση των cookies.