Κέντρο Σχολικής Μελέτης Αγγλικών & Πληροφορικής | Μαθητικό Εργαστήρι - Smart Way

Σηστού 9
187 58 Κερατσίνι - Αμφιάλη

Τηλέφωνο 210 400.26.36

%69%6E%66%6F%40%6D%61%74%68%69%74%69%6B%6F%2D%65%72%67%61%73%74%69%72%69%2E%65%64%75%2E%67%72

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή από 11:00 έως 21:00

Στην αρχή

Κέντρο Σχολικής Μελέτης


Στο Μαθητικό Εργαστήρι διαθέτουμε ένα πρόγραμμα μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας , αφού εξηγήσουν το μάθημα και οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, επεμβαίνουν όταν κάποιος μαθητής χρειαστεί τη βοήθειά τους. Ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του και αν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του για το σχολείο.

Στόχος μας είναι οι μαθητές να συστηματοποιήσουν τη μελέτη τους, να μάθουν να διαβάζουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο και πάνω από όλα η προσπάθειά τους να στέφεται από επιτυχία.

H καινοτομία του Μαθητικού Εργαστήρι είναι ότι δημιουργεί για κάθε μαθητή, προσωπικό πλάνο μελέτης με βάση τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας του.

Prosfora Programma Meletis

Το  Μαθητικό Εργαστήρι είναι ένας σύγχρονος  χώρος  που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου στην καθημερινή τους μελέτη και προετοιμασία για το σχολείο. Οι μαθητές:

  • Έρχονται καθημερινά μετά το σχολείο και διαβάζουν όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας με την επίβλεψη έμπειρου διδακτικού προσωπικού
  • Ετοιμάζουν όλες τις γραπτές και προφορικές εργασίες τους και ελέγχονται γι’ αυτές
  • Κάνουν καθημερινές επαναλήψεις, κυρίως στα μαθηματικά και τη γραμματική και καλύπτουν συστηματικά τα κενά τους 
  • Προετοιμάζουν έγκαιρα τα τεστ, τόσο τα καθημερινά, τα τριμηνιαία όσο και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων του Ιουνίου, κάνοντας επιπλέον –δωρεάν ώρες
  • Μελετούν τις ξένες γλώσσες του σχολείου
  • Αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά μαθησιακές δυσκολίες, που τα ταλαιπωρούν και εμποδίζουν την πρόοδό τους

Το πρόγραμμα είναι ανάλογο  με το διαθέσιμο χρόνο και τις ανάγκες του κάθε μαθητή, δηλαδή 3 ή 5 φορές την εβδομάδα από 2 έως 3 ώρες ημερησίως.

Με συνδυασμό προγράμματος Αγγλικών  JUNIOR A και Σχολικής Μελέτης, εκτός της διευκόλυνσης που σας κάνουμε στην κατάρτιση του καθημερινού προγράμματος των παιδιών και των λιγότερων μετακινήσεών τους, σας παρέχουμε και τα δύο προγράμματα μόνο με 129€ το μήνα!  • Pistopoiiseis